Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βιοσυντονισμός τι είναι ; Του Ιατρού Παθολόγου Νικόλαου Πανταζόπουλου

Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής (Max Planck και Albert Einstein πριν από 90 χρόνια) ότι τα κύτταρα του σώματός μας όπως και τα μόρια όλων των σωματιδίων στη φύση, εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Όλα τα στοιχεία στο σύμπαν έχουν ένα δικό τους παλμικό κραδασμό. Επίσης στη συνέχεια αυτής της θεωρίας εφόσον τα πάντα βρίσκονται μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα και το κάθε σωματίδιο έχει το δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι απόλυτα κατανοητό ότι όλα τα συστήματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Εφόσον όλα τα ηλεκτρομαγνητικά συστήματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους είναι εύκολα αντιληπτό ότι όποια δυσαρμονία δημιουργηθεί σε ένα πεδίο θα μεταδοθεί με τις ανάλογες ταλαντώσεις σε ολόκληρο το σύστημα και αντιστρόφως δηλ. εξισορροπώντας το ολόκληρο σύστημα ( αλλάζοντας τις συχνότητες) θα επέλθει και καλύτερος συντονισμός στο επιμέρους σύστημα που έχει ξεφύγει της ισορροπίας (ασθένεια).

Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να συντονιστεί με ένα εκπεμπόμενο σήμα αν αυτό έχει την ίδια συχνότητα με αυτή του σώματος. Η αρχή του συντονισμού που λαμβάνει χώρα στο επίπεδο των ζώντων οργανισμών καλείται βιοσυντονισμός. Αυτή η ανακάλυψη είναι εξαίρετης σημασίας για την επιστήμη της ιατρικής. Ανοίγει το δρόμο σε μια καινούργια διάσταση: την θεραπεία με βιοσυντονισμό “BioResonance Therapy”. Αυτό σημαίνει, πως μπορεί να γίνει ανίχνευση και θεραπεία στο σώμα προσεγγίζοντάς το με τον Βιοσυντονισμό.
Πλεονεκτήματα της θεραπείας με βιοσυντονισμό:

Ο βιοσυντονισμός προσφέρει μια πολύ εξατομικευμένη προσέγγιση του αρρώστου, λαμβάνοντας υπόψη, τις βαθύτερες αιτίες εκδήλωσης των ασθενειών. Ιδιαίτερα στις χρόνιες παθήσεις , που παραμένουν αγνώστου αιτιολογίας για τη συμβατική ιατρική, καταφέρνει πολλές φορές ακόμη και να εξαλείψει μια νόσο. Η νόσος αυτή «κλασσικά» αντιμετωπίζεται με φάρμακα όχι για να θεραπεύσει αλλά απλώς να μειώσει τα συμπτώματα.


  • Ο βιοσυντονισμός εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες
  • Ο βιοσυντονισμός είναι ανώδυνος και εντελώς ακίνδυνος
  • Ο βιοσυντονισμός ως συμπληρωματική μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τις μεθόδους θεραπείας της «κλασσικής» ιατρικής όσο και με «εναλλακτικές» μεθόδους, όπως η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία κ.λ.π.
  • Ο βιοσυντονισμός σε μερικές περιπτώσεις δρα υποβοηθητικά, σε άλλες επιφέρει μόνιμη ίαση. Πολύ συχνά επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα εκεί όπου άλλες μέθοδοι ή φάρμακα δεν είχαν καμία επιτυχία είτε επέφεραν μόνο ελάχιστη ανακούφιση.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΕΥΕΞΙΑΣ

1. ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
(BODY ACTIVITY STATUS)
Ελέγχεται η επιβάρυνση των οργάνων και των συστημάτων του οργανισμού. Γίνεται ενδελεχής λειτουργικός έλεγχος με ανίχνευση διαταραχών ακόμα και σε προκλινικό επίπεδο.

2. ΤΕΣΤ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ 
Ελέγχονται οι ωφέλιμες, οι ουδέτερες και οι απαγορευμένες τροφές, οι οποίες επηρεάζουν τον μεταβολισμό μας.
Επίσης ελέγχεται η υπερανάπτυξη του μύκητα Candida albicans.

3. ΤΕΣΤ ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ (ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ – ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΜΕΤΑΛΛΑ ) 

4. ΤΕΣΤ ΤΟΞΙΝΩΝ (ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ)

5. ΤΕΣΤ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ
Όλες οι παραπάνω εξετάσεις γίνονται μέσω του BRT SYSTEM (ASYRA PRO) της G-TECH, το οποίο είναι εγκεκριμένο από το FDA (ΗΠΑ) με ποσοστά επιτυχίας σε πάνω από 80% των ασθενών που την εμπιστεύτηκαν.


Από τον Ιατρό - Παθολόγο
Κο Νικόλαο Πανταζόπουλο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΕΜΑΝΙΑ - Rehmannia Glutinosa

Πολυετές φυτό που φθάνει σε ύψος τα 60 εκατοστά, με κολλώδη φύλλα και πορφυρά άνθη. Περιέχει σάκχαρα, φυτοστερόλες και ρεμανίνη. Σημαντικό βότανο για την προστασία του συκωτιού από τις τοξίνες και την ηπατίτιδα. Χρησιμοποιείται με δύο τρόπους, ωμή για χρόνιες παθήσεις στο ήπαρ, όπως ηπατίτιδα και μαγειρεμένη με κρασί για παθήσεις εμμηνόρροιας και ανώμαλου κύκλου. Επίσης θεωρείται πολύτιμο γιατρικό για το γήρας, συντελώντας στην διαδικασία της μακροζωίας. Πηγή: botanakaiygeia.blogspot.com

Τι είναι τελικά αυτό το Σύστημα παρακολούθησης GPS ποδοσφαιρικών ικανοτήτων της Playertek ?

Βλέπουμε αρκετές φορές Ποδοσφαιριστές να φορούν ένα είδος σουτιέν (κατά την σωστή ορολογία είναι vest = γιλέκο ) , δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα . Πάμε να το γνωρίσουμε μέσα από   την Ομάδα του Α.Ο Σκιάθου μία από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που διαθέτουν το σύστημα και το παρουσιάζουμε αποκλειστικά . Ένα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή καθώς βλέπει το εύρος κινήσεων και αποδόσεων των ποδοσφαιριστών ( θα γίνει ανάλυση παρακάτω) , το ιατρικό επιτελείο μιας ομάδας τοποθετώντας σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για να ρυθμιστούν με βάση τα βιομετρικά στοιχεία των παικτών τα προφίλ τους και οι αποδόσεις τους , της διοίκησης ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του roster της και τέλος των ποδοσφαιριστών για ατομική βελτίωση   που θα έχει ως στόχο την   βελτίωση της ομάδας. Στοιχεία Ποδοσφαιριστή  Καταρχήν το σύστημα παρακολούθησης gps της εταιρίας playertket , πλέον θα το ονομάζουμε Σύστημα Παρακολούθησης Ποδοσφαιρικών Ικανοτήτων , καθώς μετράει

ΛΥΚΟΠΟΔΙΟ - Lycopodium Clavatum

Αειθαλές έρπον βρύο που φθάνει σε ύψος τα 15 εκατοστά, με πράσινα επιμήκη φύλλα στα κλωνάρια και στάχυα με κίτρινα σπόρια. Περιέχει αλκαλοειδή, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και τριτερπένια. Διουρητικό, ηρεμιστικό για προβλήματα του ουροποιητικού, αλλά και αντισπασμωδικό για πεπτικά όπως δυσπεψία και γαστρίτιδα. Εξωτερικά σε δερματικά προβλήματα, ανακουφίζει τους ερεθισμούς και τα εκζέματα. Τοξικό φυτό. Πηγή: http://botanakaiygeia.blogspot.com